
Κυψέλη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι μετά από συμπλοκή με κλέφτη
Οι ανήλικοι προσπάθησαν να σταματήσουν τον άνδρα όταν πήγε να κλέψει τη μηχανή του πατέρα του ενός παιδιού.
Στο νοσοκομείο, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (18/6) δύο ανήλικοι φίλοι μετά από συμπλοκή με έναν άγνωστο άνδρα που αποπειράθηκε να κλέψει τη μοτοσικλέτα του πατέρα ενός εκ των παιδιών.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα, στην οδό Μπόχαλη στην Κυψέλη.
Οταν τα δύο παιδιά είδαν τον κακοποιό να προσπαθεί να παραβιάσει την αλυσίδα και να κλέψει τη μηχανή, προσπάθησαν να τον σταματήσουν
Ο άγνωστος δράστης επιχείρησε να κλέψει μια μοτοσικλέτα, όμως ο 17χρονος γιος του ιδιοκτήτη τον αντιλήφθηκε, μαζί με έναν 16χρονο φίλο του επιχείρησαν να τον σταματήσουν και τελικά δέχθηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα μαχαίρι.
Νοσηλεύονται
Ο δράστης τραυμάτισε τον 17χρονο στον καρπό και στην παλάμη του αριστερού χεριού και τον 16χρονο φίλο του στην κοιλιακή χώρα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παραμένει νοσηλευόμενος και ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ιδία μέσα για την παροχή πρώτων βοηθειών και παρέμεινε προληπτικά για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Ο δράστης αφού χτύπησε τα παιδιά, τράπηκε σε φυγή.
- Βάλε χρώμα στο πιάτο σου: Οι τροφές – ασπίδα του οργανισμού
- «Κανόνιζε» η Γκισλέιν Μάξγουελ ραντεβού με νεαρές γυναίκες για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου;
- Σήμερα θα αράξω: Το να μένεις στο σπίτι σου κάνει καλό
- Η γενιά της εξάντλησης: Πώς συνηθίσαμε να ζούμε με τον φόβο της επόμενης παγκόσμιας κρίσης
- Επικουρικές συντάξεις: Ταχύτερη απονομή, χωρίς αυξήσεις και «κουτσουρεμένες»
- Πόλεμος στο Ιράν: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης εκπονεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για πετρέλαιο και φυσικό αέριο




