Σύμφωνα με πληροφορίες με έγγραφο του ζητά από τον πρόεδρο του πειθαρχικού του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ζήση Κωνσταντίνου, να διερευνήσει τα αναφερόμενα στο Τύπο περί σύλληψης γνωστού δικηγόρου για «ενδοοικογενειακή βία» σε βάρος της επίσης δικηγόρου συζύγου του.
Ο κ. Κωνσταντίνου καλείται για να διαπιστώσει την ταυτότητα του δικηγόρου και εν συνεχεία να διενεργήσει προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα για να διαπιστώσει εάν προκύπτουν σε βάρος του τυχόν πειθαρχικές ευθύνες.
Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος δικηγόρος φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του. Για την αξιόποινη πράξη που του αποδίδεται παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας