
Ύβρεις Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του Game 5 (pic)
Τι έγραψαν οι τρεις διαιτητές.
Επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με βάση τα όσα αναφέρουν οι τρεις διαιτητές του παιχνιδιού.
Συγκεκριμένα, οι Πουρσανίδης, Καρπάνος και Κατραχούρας έχουν καταγράψει ότι δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, κατά τη διαδρομή τους προς τα αποδυτήρια μετά το τέλος του πέμπτου τελικού.
Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει:
«Μετά το τέλος του αγώνα, καθώς κατευθυνόμασταν προς τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κύριος Γιαννακόπουλος μάς ακολούθησε και μας είπε: “Άντε γ@@@ε ξεφτιλισμένοι».
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties


