Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Να τελειώνουν τα ψέματα – Πάμε στο Λογιστήριο του Κράτους να εξετάσουμε τα μέτρα μας
«Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας - και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής ζωής - τον κατέβασε στο 28%», υποστηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης
«Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσουμε ένα-ένα τα μέτρα μας για την πάταξη της ακρίβειας και τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολόγηση», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «συνεχίζει αμετανόητος τα ψέματα» για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του, αναφορικά με τα όσα δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις ευρωεκλογές ο πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης «με αλαζονεία και ειρωνεία, ως συνήθως, ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. ‘λεφτόδεντρα’ των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ».
«Αποδέχεστε την πρόσκληση;»
«Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας – και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής ζωής – τον κατέβασε στο 28%», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συνεχίζει αμετανόητος ο Κ. Μητσοτάκης τα ψέματα.
Με αλαζονεία και ειρωνεία, ως συνήθως, ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. «λεφτόδεντρα» των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας – και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής…
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 11, 2024
«Το άλλοθι του 41% τελείωσε την Κυριακή, ήρθε η ώρα να τελειώσουν και τα ψέματα», προσθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας το οικονομικό τμήμα της Νέας Δημοκρατίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, για να καταλήξει: «Αποδέχεστε την πρόσκληση;».
- Πώς μπορεί ένα 14χρονο να ξέρει πώς μοιάζουν τα γεννητικά του όργανα; – Η ερώτηση που έκανε τον Έπσταϊν να «παγώσει»
- Η ανεργία μπορεί να επηρεάσει μέχρι και τα όνειρα
- Το Πεντάγωνο βάζει «στο μάτι» τα ουκρανικά drones αναχαίτισης για να αντιμετωπίσει το Ιράν
- Ακρίβεια: Έτοιμο πακέτο μέτρων αν χρειαστεί
- Προβλήματα στον κόσμο του Ocean’s Eleven: Στον «αέρα» το prequel μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη Λι Άιζακ Τσανγκ
- Δεξιοί και ακροκεντρώοι την πέφτουν στον Σάντσεθ την ώρα που η μισή Ε.Ε. έχει στρατιωτικές εμπορικές σχέσεις με την Τουρκία





