
Άφησαν λουλούδια στην μνήμη του Πάρη Δερμάνη οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics & vid)
Ολη η ομάδα του Ολυμπιακού άφησε λευκά τριαντάφυλλα στην μνήμη του Πάρη Δερμάνη πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό.
Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού της Basket League με τον Παναθηναϊκό.
Τόσο οι παίκτες της ομάδας όσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους Χρήστο Μπαφέ και Νίκο Λεπενιώτη άφησαν λουλούδια πίσω από τον πάγκο των «πράσινων» στην μνήμη του φροντιστή του «τριφυλλιού», ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 60 ετών.
Επίσης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εναπόθεσε ανθοδέσμη στην θέση του Παύλου Γιαννακόπουλου που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια.

- Ο Βέρνερ Χέρτζογκ έδωσε την πρώτη γεύση της επερχόμενης ταινίας του – Η συμμέτοχη στο Φεστιβάλ Βενετίας
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα



