Τραυματίστηκε ο Μενιέ – Αμφίβολος για το Euro ο αμυντικός του Βελγίου
Ο Τόμας Μενιέ τραυματίστηκε στην φιλική αναμέτρηση του Βελγίου με το Λουξεμβούργο και η συμμετοχή του στο Euro 2024 κρίνεται ως αμφίβολη.
Ο Βέλγος αμυντικός Τόμας Μενιέ, ο οποίος τραυματίστηκε εχθές (8/6) το βράδυ στο νικηφόρο (3-0) φιλικό με το Λουξεμβούργο, δεν θα ακολουθήσει την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής Βελγίου για τη Γερμανία την Τετάρτη (12/6).
Άπαντες βρίσκονται στην αναμονή νέων λεπτομερών εξετάσεων, προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας και πρόσθεσε ότι η συμμετοχή του μπακ της Τραμπζονσπόρ στο Euro 2024, κρίνεται ως αμφίβολη.
Ο Μενιέ αποχώρησε από το στάδιο «Roi Baudouin» με μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό. Υπενθυμίζεται ότι το Βέλγιο θα αγωνιστεί στον 5ο όμιλο του Euro και θα αντιμετωπίσει σε πρώτη φάση τη Σλοβακία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία.
- Έρχεται… σκούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι
- Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Μπόνγκα στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»
- Παπαμίκος για Νέα Τούμπα και αθλητικό κέντρο: «Είναι το ιδανικό σημείο μετάβασης για τον ΠΑΟΚ»
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- Δεν ξεχνάει ο Σάρι: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος όταν πουλήθηκε ο Μανδάς»
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442