
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ιωαννίδης μετά τον τραυματισμό του (vid)
Ο Φώτης Ιωαννίδης χτύπησε στον ώμο στο ματς της Εθνικής με τη Γερμανία και δεν θα παίξει στο φιλικό με τη Μάλτα.
Άτυχος στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης καθώς στα πρώτα λεπτά του φιλικού της Εθνικής με τη Γερμανία αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον ώμο.
Μετά από ένα μαρκάρισμα του Ρούντιγκερ στο 6′ ο άσος του Παναθηναϊκού έπεσε άσχημα στο χορτάρι και τέσσερα λεπτά μετά αντικαταστάθηκε από τον Βαγγέλη Παυλίδη καθώς είχε έντονους πόνους.
Δεν θα παίξει με Μάλτα
Ο Ιωαννίδης δεν θα παίξει στο φιλικό με τη Μάλτα και επιστρέφει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Λόγω ενοχλήσεων δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.
Στη σημερινή προπόνηση, που διεξήχθη στο «Μπορούσια Παρκ», εκτός έμεινε ο Μανώλης Σάλιακας με άδεια. Μετά το γεύμα, οι διεθνείς θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι το δείπνο.
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
