
Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τη σορό άνδρα που εντοπίστηκε στις εκβολές του Κηφισού
Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το in σύμφωνα με τη πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ο θάνατος του άτυχου άνδρα υπήρξε πριν δύο με τρεις ημέρες και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματική ενέργειας
Νέα υπόθεση θρίλερ με πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε στις εκβολές του Κηφισού στην περιοχή του ΣΕΦ ερευνούν οι Αρχές όπως αποκάλυψε το in.
Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το Λιμενικό αναφέροντας τα εξής:
Πέντε τατουάζ
«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή του Φλοίσβου, για την ύπαρξη σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, ανατολικά των εκβολών του Κηφισού ποταμού.
Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, λευκής φυλής, άνευ ενδυμασίας με συνολικά πέντε 05 δερματοστιξίες (τατουάζ), ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή παρουσία ιατροδικαστή.
Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ».
Από το Λιμενικό Τμήμα του Φλοίσβου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων».
Εξετάζεται εγκληματική ενέργεια
Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το in σύμφωνα με τη πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ο θάνατος του άτυχου άνδρα υπήρξε πριν δύο με τρεις ημέρες.
Παράλληλα δεν έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και αυτό διότι στο σώμα του βρέθηκαν πληγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώμα είχε τατουάζ με στοιχεία που παραπέμπουν σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ χωρίς όμως να υπάρχει βεβαιότητα για αυτό.
- Ο Τραμπ ελπίζει ότι η Χεζμπολάχ θα τηρήσει την εκεχειρία που ήδη «παραβιάζει» το Ισραήλ
- Αϊτή: Ο μισός πληθυσμός και πλέον αντιμετωπίζει οξεία διατροφική ανασφάλεια
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική


