Η Μαρία Ένεζλη αοκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα ότι έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ακόμη δεν είδες τίποτα», το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουνίου.
Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως η Μαρία Ένεζλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ η ίδια σχολίασε «χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας. Είχα καιρό να βγω, γιατί το είχα κρατήσει για μένα. Ήμουν έγκυος και γέννησα πριν δύο μήνες σχεδόν.
Σαράντησα και να είμαι, σας ήρθα. Είναι πάρα πολύ διαφορετικό, φαντάζομαι όσες έχουν γίνει μανούλες σας έχουν πει το ίδιο. Έχει την κούρασή του, αλλά είναι τόσο μεγάλη η χαρά και αυτό που σου δίνει και το πόσο σε γεμίζει, που δε σε νοιάζει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας