Στο Σύνταγμα κλείνει την προεκλογική περίοδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος, με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Στην Αθήνα θα κλείσει την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία.
Συγκεκριμένα, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος, όπου ομιλητής θα είναι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δημοσκόπηση: Οριακά στον πήχη του 33% η ΝΔ
Δεν πιάνει τον «πήχη Μητσοτάκη» στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1, που έγινε σε δείγμα 1.205 ατόμων το διάστημα 3-5 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει 29,8%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται δεύτερος με 14,8%, με διαφορά 5 μονάδων από το τρίτο ΠΑΣΟΚ (9,8%).
Ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 7,3%, το ΚΚΕ με 7%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,8%, η Νίκη με 2,9%, η Φωνή Λογικής με 2,4%, το ΜέΡΑ25 με 2,3%, η Νέα Αριστερά με 2,1% και οι Δημοκράτες με 1,7%.
Στην εκτίμηση αποτελέσματος, η ΝΔ έχει μέση τιμή 33%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16,6%, το ΠΑΣΟΚ 11,7%, η Ελληνική Λύση 8,4%, το ΚΚΕ 7,8% και η Πλεύση Ελευθερίας 4,3%.
Ακολουθούν η Νίκη με 3,6%, το ΜέΡΑ25 με 2,8%, η Φωνή Λογικής με 2,6%, η Νέα Αριστερά με 2,4% και οι Δημοκράτες με 1,9%.
Προβλέπεται μεγάλη αποχή
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη νέα δημοσκόπηση της Marc ανεβαίνει σχεδόν κατά 4,5 μονάδες, μέσα στις τελευταίες ημέρες, το ποσοστό εκείνων που δεν θεωρούν σημαντικές τις ευρωεκλογές, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η αποχή θα είναι μεγάλη.
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442