
«Χρυσάφι» στα πόδια του Κωνσταντέλια από την Σάλτσμπουργκ
Η Σάλτσμπουργκ αυξάνει την… πίεση της στον ΠΑΟΚ για να πραγματοποιήσει την μετακίνηση του Γιάννη Κωνσταντέλια στον αυστριακό σύλλογο.
Συνεχίζεται το… πρέσινγκ από την Σάλτσμπουργκ στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια.
Οι Αυστριακοί, έχουν κάνει ήδη μία πρόταση στους Θεσσαλονικείς, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει απορριφθεί, καθώς όσα πρόσφερε η Σάλτσμπουργκ δεν ήταν κοντά στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, η Σάλτσμπουργκ έχει προτείνει στην δεύτερη πρότασή της ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ και ποσό μεταπώλησης λίγο πάνω από το 15%.
Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος και σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, θα αρχίσει να «ακούει» προτάσεις από τουλάχιστον 20.000.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20%.
Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση του Κωνσταντέλια, με την Σάλτσμπουργκ να μην… παραδίδει τα όπλα για την περίπτωση του ταλαντούχου άσου, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τραυματισμό.
Θυμίζουμε πως, την τελευταία αγωνιστική στο ματς με τον Άρη είχε υποστεί οστικό οίδημα στον αριστερό αστράγαλο.
- Καρπενήσι: Κάθειρξη 14 και 12 ετών χωρίς αναστολή σε γονείς για βαριά κακοποίηση του βρέφους τους
- NBA: Διέλυσαν τους Τίμπεργουλβς και ισοφάρισαν οι Σπερς, 2-0 για τους Νικς (vids)
- Για έναν στρατηγό του IDF, η τρομοκρατία των εποίκων αποτελεί λεκέ στην θεσμική εβραϊκή βία
- Σούπερ μάρκετ: Στο 2,23% ο πληθωρισμός τροφίμων – Σε φρούτα και λαχανικά οι μεγαλύτερες αυξήσεις
- Ανδρουλάκης: «Χρειαζόμαστε νέα εργαλεία, νέες ιδέες και λέξεις»
- Αποδυναμώνονται οι κανόνες της ΕΕ για την τεχνητή νοημοσύνη – Νίκη για τις Big Tech;


