
Θεσσαλονίκη: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
Νεκρή στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της βρήκαν οι πυροσβέστες ηλικιωμένη, η σορός της οποίας έφερε εκτεταμένα εγκαύματα.
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Η πυροσβεστική κλήθηκε γύρω στις 02:40 για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου επί της οδού Αλεξ. Παπαναστασίου.
Οι πυροσβέστες εντόπισαν στο κρεβάτι του υπνοδωματίου τη σορό μιας γυναίκας
Αμέσως σήμανε συναγερμός και 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο, σε διαμέρισμα επί της οδού Αλεξ. Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη. Επιχειρούν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 6, 2024
Ενώ η επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη, οι πυροσβέστες εντόπισαν στο κρεβάτι του υπνοδωματίου τη σορό μιας γυναίκας, η οποία έφερε εκτεταμένα εγκαύματα.
Ηταν 82 ετών
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν 82 ετών. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ την έρευνα για τα αίτια του τραγικού περιστατικού έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Εντυπωσιακή εμφάνιση με φίλους στη Μύκονο μετά τον χωρισμό της
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Γιωτόπουλο: Η ελληνική κυβέρνηση να πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει στη φυλακή
- Επεισόδια στη Βουδαπέστη πριν τον τελικό (vid)
- Συνελήφθη αστυνομικός με παράνομο οπλισμό – Εξετάζεται η συμμετοχή του σε κύκλωμα εκβιασμών
- Σιμεόνε: «Άρσεναλ και Παρί θα δώσουν πόλεμο – Θα κερδίσει όποιος αντέξει περισσότερο»
- Μάριος Παπαγεωργίου: «Το πρόσωπο που δικάζεται ξέρει πολλά» – Κρίσιμες λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία

