Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Τι θα φέρει η νέα σελήνη στους Διδύμους

Ζώδια: Τι θα φέρει η νέα σελήνη στους Διδύμους

Ένας Σεληνιακός μήνας ξεκινά με πολυαστρία στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουνίου θα μας δώσει την ευκαιρία να φέρουμε σε πρώτο πλάνο τα μελλοντικά σχέδιά μας και να προγραμματίσουμε κατά κάποιον τρόπο τη ζωή μας, βάζοντας ως στόχο μεγάλες και βαθιές επιθυμίες μας.

Κριός

Η ανάγκη να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να νιώθετε οικεία με το περιβάλλον γύρω σας θα μονοπωλεί σε αυτή τη νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα επηρεάζει τις δράσεις που θα κάνετε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.

Ταύρος

Η συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια ήταν πάντα στα βασικά σχέδιά σας και η συγκεκριμένη νέα Σελήνη στους Διδύμους στοχεύει προς αυτή την κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει πολλή ενέργεια την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός και καλά ενημερωμένη/ος πριν την όποια δράση σας.

Καρκίνος

Θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διάφορες πλευρές ώστε μέσα από την αντικειμενικότητα και τη λογική να τα ταξινομήσετε ανάλογα την αξιολόγηση που θα τους κάνετε

Λέων

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε παραγωγικούς τρόπους για να φτάσετε πιο κοντά σε μία προσδοκία, ένα όνειρο, να βρείτε την κατάλληλη φόρμα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να κάνετε επαφές με ομοϊδεάτες

Παρθένος

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σας βάλει σε καταστάσεις οι οποίες θέλουν ιδιαίτερη οργάνωση από εσάς ή/και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις σχετικά με ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Ζυγός

Έρχεται να σας επιβραβεύσει για την ανοχή, την υπομονή, την πίστη σε ένα σκοπό και τη λογική σειρά που εφαρμόζετε στα πράγματα και τις καταστάσεις.

Σκορπιός

Σας υπενθυμίζει πως τίποτα δεν είναι απλό και τίποτα δεν μπορεί να έρθει χωρίς την κατάλληλη οργάνωση και κυρίως την διορατικότητά σας.

Τοξότης

Η πολυαστρία πλανητών απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να φέρετε όσο μπορείτε τα πράγματα στο σημείο που βολεύουν και διευκολύνουν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Υδροχόος

πολλές σκέψεις, ιδέες και αλλαγές φέρνει η νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα σας βοηθήσει να σπείρετε νέους σπόρους. Για τις επόμενες 28 ημέρες δείτε τα πράγματα σφαιρικά.

Ιχθείς

Σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα δρα η πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων αυτό το διάστημα και τώρα με την νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024