Έξω από την καφετέρια οι αστυνομικοί εντόπισαν υπολείμματα πλαστικού μπουκαλιού που περιείχε εύφλεκτο υγρό
Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος και στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας. Έξω από το κατάστημα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα γκαζάκι και υπολείμματα από πλαστικό μπουκάλι το οποίο περιείχε ποσότητα εύφλεκτου υγρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη ήταν περιορισμένης ισχύος και προκάλεσε μόνο μικρές υλικές ζημιές στον υαλοπίνακα στην πρόσοψη του καταστήματος.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).