
Ναβάρο: «Θα αλλάξουμε πράγματα στην Μπαρτσελόνα για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»
Η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός τελικών της Liga Endesa και μάλιστα με «σκούπα» από την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Χουάν Κάρλος προανήγγειλε αλλαγές στην ομάδα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 3-0 στη σειρά απέναντι στην Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος, φεύγοντας με το «διπλό» (95-92) από το Παλάου Μπλαουγκράνα.
Ο General Manager των Ισπανών, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μίλησε μετά την τρίτη ήττα από τη Ρεάλ και προανήγγειλε αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν, ενώ σε σχετική ερώτηση για το αν ο Ρότζερ Γκριμάου θα είναι μία από αυτές, ο Ναβάρο εξήγησε ότι δεν ήταν ο προπονητής το μόνο πρόβλημα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Πρέπει να κάνουμε αλλαγές γιατί δεν πετύχαμε τους στόχους. Θα κάνουμε προσαρμογές, σίγουρα, για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Κάναμε μια καλή σεζόν στην Ευρώπη που τελείωσε στο πέμπτο παιχνίδι σε τρία λεπτά. Αν είχαμε κερδίσει, πολλά πράγματα θα είχαν αλλάξει».
Για το αν μία από τις αλλαγές θα είναι ο Γκριμάου: «Πρέπει να σκεφτείς, να προβληματιστείς και να του μιλήσεις. Δεν ήταν όλα εξαιτίας του προπονητή, χωρίς αμφιβολία. Κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν, ούτε εμείς. Κάναμε λάθη και πρέπει να μάθουμε από όλα. Δεν μπορώ ακόμα να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, αλλά θα υπάρξουν αλλαγές.
Είμαστε στην Μπάρτσα, το επίπεδο είναι πολύ καλό, αλλά δεν έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν και να μιλήσουμε με όλους, παίκτες και προπονητικό επιτελείο, για να πάμε καλύτερα».
Για τη σειρά με τη Ρεάλ: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη Ρεάλ, μας κέρδισαν με 3-0, αλλά το ένα δεν αφαιρεί το άλλο. Πρέπει να παίξεις πολύ καλύτερα από αυτούς για να τους νικήσεις. Ξέρουν πώς να παίζουν αυτά τα παιχνίδια, το έχουν εκμεταλλευτεί και έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία».
- Κεφαλονιά: Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Μυρτούς – «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»
- Α Bola: «Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Φώτης Ιωαννίδης»
- ΠΑΓΝΗ: Κίνδυνος στα χειρουργεία λόγω υποστελέχωσης στην καθαριότητα
- Gamer, μουσικό είδωλο του TikTok, στυγνός δολοφόνος; Σύλληψη του d4vd για το διαμελισμό 14χρονης φαν
- Δημήτριος Ψαρρός: Εξετελέσθη, εδολοφονήθη μετά την μάχην, άνευ δίκης
- Λύση στο μυστήριο θάνατο της 30χρονης στο κέντρο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Τα σενάρια που εξετάζονται



