Κασσελάκης για πόθεν έσχες: Ας περιμένει λίγες ώρες ο πρωθυπουργός των ψεμάτων – Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις
«Η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης
Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, σε όσα είπε και σήμερα σε τηλεοπτική συνέντευξη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με το πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ενημερώνω τον Πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου. Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτηση στα social media.
Ο κ. Κασσελάκης, προανήγγειλε και «εκπλήξεις» στην αποψινή του ομιλία στη Θεσσαλονίκη
«Ας περιμένει λίγες ώρες, ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης. Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο.
ΥΓ: Τοξικότητα = Εισαγόμενος πρόεδρος, προδοσία, βδέλλες, εθνική εξαίρεση, ανθρωπάκια, κάφροι. Λεξιλόγιο συνυφασμένο με τον ίδιο και τους υπουργούς του», γράφει ο κ. Κασσελάκης.
Δείτε την ανάρτηση
Ενημερώνω τον Πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου.
Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές.Ας περιμένει λίγες ώρες, ως την ομιλία της… pic.twitter.com/IJe4kii5An
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 3, 2024
- Αμαζόνιος: «Ψηφιακή αποικιοκρατία» – Πώς το ίντερνετ επηρεάζει τη ζωή των αυτόχθονων πληθυσμών
- Email gate: Αλληλοκατηγορίες και μετάθεση ευθυνών στη δίκη για τη διακίνηση των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων
- Η Under Armour μας συστήνει την πιο ολοκληρωμένη σειρά running για κάθε χιλιόμετρο
- Άλιμος: 15χρονος τραυμάτισε ηλικιωμένη αρπάζοντας με τη βία αλυσίδα λαιμού και την τσάντα της με χρήματα
- Νετανιάχου: Εγώ και ο Τραμπ συμφωνούμε στα βασικά σχετικά με το Ιράν
- Η Κομισιόν χαλαρώνει τους δημοσιονομικούς κανόνες λόγω Ιράν – Για να αντιμετωπίσουν τα κράτη-μέλη την ενεργειακή κρίση
- Αγορά εργασίας: Με ελαστική εργασία 1 στους 8 στην Ελλάδα – Τι συμβαίνει στην ΕΕ
- Καλαμάτα: Σε δικηγόρο για διαζύγιο είχε πάει η 39χρονη λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της από τον σύζυγό της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)













































![Απρόσμενος επισκέπτης στα Γρεβενά: Ένα αξιολάτρευτο αρκουδάκι έκοβε βόλτες στις αυλές των σπιτιών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_72363f72363f7236-315x220.png)



![Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_eymhixeymhixeymh-315x220.png)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442