Επίσημο φαίνεται πως θα γίνει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα, η σελίδα «Rui das Transferencias» στο Twitter ισχυρίζεται πως η Σπόρτινγκ έχει καταθέσει προσφορά στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς επιθετικού.
Συγκεκριμένα αναφέρεται πως «τα λιοντάρια» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στους πράσινους ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα δύο που θα έχουν την μορφή μπόνους επίτευξης στόχων της πορτογαλικής ομάδας.
Μάλιστα, τονίζει πως υπάρχει αισιοδοξία πως θα επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Φέτος ο Ιωαννίδης έπαιξε σε 44 αγώνες και είχε 23 γκολ και 9 ασίστ, καταφέρνοντας να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων με τις επιδόσεις του.
Δείτε την ανάρτηση
‼️EXCLUSIVO DO RUI:
🚨🦁| Proposta do Sporting CP já foi enviada ao Panathinaikos pelo atacante Ioannidis!
💰| Sporting CP enviou uma proposta de 16M€ + 2M€ em objetivos.
Η παράσταση μετατρέπει την ιστορία της Ελίζας σε ένα ευφάνταστο ταξίδι μέσα στον χρόνο και τον χώρο, όπου το χιούμορ, η δημιουργικότητα και η μουσική συναντούν την επιστημονική φαντασία
Η Αυστρία κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Βοσνία και να προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ, ενώ Ισπανία και Τουρκία έμειναν επίσης ισόπαλες (2-2) σε ένα χορταστικό παιχνίδι.