Για την πρόκριση στους τελικούς ο Ολυμπιακός, για παράταση… ζωής παίζει το Περιστέρι
Το Περιστέρι υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Game 2 των ημιτελικών της Basket League, με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται με 1-0 στην σειρά και να απέχουν μία νίκη από τους τελικούς.
Περιστέρι- Ολυμπιακός, πράξη δεύτερη για τα ημιτελικά της Basket League με τους ερυθρόλευκους να απέχουν μόλις μία νίκη από την πρόκρισή τους στους τελικούς.
Οι «Πρίγκιπες» να υποδέχονται τους Πειραιώτες (17:15, ΕΡΤ3) στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και φιλοδοξούν από την πλευρά τους να δώσουν ζωή στην σειρά για ένα ακόμα παιχνίδι.
Ο Φαλ και το Περιστέρι
Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στο παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Μουσταφά Φαλ που έπαθε κάταγμα κόπωσης και μένει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και τους Μόουζες Ράιτ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα (δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω του ορίου των 7 ξένων), ενώ για το Περιστέρι αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζερμέιν Λοβ, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.
Πέρα από αυτά ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και έτσι αναμένεται ένα πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι στο Περιστέρι μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, όπως συνηθίζουν άλλωστε οι Περιστεριώτες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Λέγεται Κριστιάν Ζαβάλα, είναι Χιλιανός που παίζει στην Κόλο Κόλο και κατάφερε να εκτελέσει χειρότερο πέναλτι αλα Πανένκα και από τον Μπραχίμ Ντίας στο Σενεγάλη – Μαρόκο.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.