Ρόδος: Τρίχρονη έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά
Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της μητέρας
Εκτός κινδύνου αλλά σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ένα κοριτσάκι ηλικίας 3 ετών που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στην Ιαλυσό.
Χθες λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα, το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό από ύψος 8,5 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Το παιδί μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται
Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η 35χρονη μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Το παιδί μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται.
Εις βάρος της μητέρας, η οποία δεν είχε τεταμένη την προσοχή της στην κόρη της ως όφειλε, έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού το οποίο διενεργεί και τη σχετική προανάκριση.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.
- Βαθμολογία UEFA: Η 10η θέση που δεν είναι όνειρο και τι σημαίνει
- Νέα απάτη phishing, με SMS που προσποιείται τον ΕΦΚΑ – Οδηγίες προστασίας
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Μαλανδρίνου – Κατασχέθηκαν μαχαίρια, σουβλί και κινητά τηλέφωνα
- Του είπα ένα μεγάλο όχι: Όταν η ντίβα της μουσικής Ρομπέρτα Φλακ έριξε «άκυρο» στον Κλιντ Ίστγουντ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ και τις ΗΠΑ ότι θέλουν να διαλύσουν τη χώρα του
- ΠΑΟΚ: «Να διαλευκανθεί άμεσα η δολοφονία του φιλάθλου μας»



