Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν, μετά την απόλυση και του Φατίχ Τερίμ.
Ο Χρήστος Κόντης δεν θα μείνει σαν πρώτος προπονητής του τριφυλλιού, παρότι ήταν αυτός που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στον Βόλο και ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για ξένο προπονητή και κυρίως στην ιταλική αγορά.
Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ειδικό σε θέματα μεταγραφών, οι «πράσινοι» έχει κάνει πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
«Μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Σάρι, που πήρε χρόνο ώστε να απαντήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Grossa offerta da parte del #Panathinaikos a Maurizio #Sarri. L’allenatore ha preso tempo per dare una risposta. @SkySport
Θυμίζουμε πως, ο Σάρι έχει κατακτήσει το Europa League το 2019 με την Τσέλσι, το Κύπελλο Ιταλίας με τη Γιουβέντους και έχει περάσει από τους πάγκους των Έμπολι, Νάπολι και Λάτσιο, μεταξύ άλλων.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
«Λούκα Μάτζικ», «Βασιλιάς» και «AR15» είναι στο δρόμο για να ολοκληρώσουν μια ιστορική σεζόν ως «Big-3» για τους Λος Άντζελες Λέικερς και ολόκληρο το NBA...
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από το τζάμπολ του κλασικού ντέρμπι του Βελιγραδίου. Οπαδοί ήρθαν στα χέρια με την Αστυνομία, παιδιά έκλαιγαν και αρκετοί αποχώρησαν από την «Belgrade Arena».