Η κούπα του Europa Conference League για τη σεζόν 2023-24 βάφτηκε «ερυθρόλευκη»!
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 της Φιορεντίνα στην «Opap Arena», χάρη στην γκολάρα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116′ και κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο ελληνικής ομάδας στο ποδόσφαιρο!
Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έζησαν τρομερές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, αφού δεν σταμάτησαν να γνωρίζουν την αποθέωση στο γήπεδο, στη διαδρομή με το ανοιχτό πούλμαν, αλλά και στο δημαρχείο του Πειραιά.
Η χαρά και η συγκίνηση του Κώστα Φορτούνη για την τεράστια επιτυχία του Θρύλου ήταν έκδηλη! Σε μία στιγμή ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» να κλαίει αγκαλιά με την κούπα του Conference League, ενώ βρίσκεται στο ανοιχτό πούλμαν και πηγαίνει με την υπόλοιπη ομάδα στο Δημαρχείο του Πειραιά μέσα σε αποθέωση.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Ολυμπιακός εξέθεσε τον Λανουά στην συνεδρίαση της ΕΕΠ/ΕΠΟ, όπου ο Κώστας Καραπαπάς ζήτησε την αντικατάστασή του, ενώ τόνισε και τις ευθύνες της ΕΠΟ για την τραγική αποτυχία της διαιτησίας στην Ελλάδα.
Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τον Βοτανικό μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Χάρη Δούκα, προκειμένου να επιθεωρήσουν τα έργα ενός… δώρου αξίας 300 εκατ. ευρώ.
Η πρώτη τελετή θα πραγματοποιηθεί το 2026 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή επίσημης αναγνώρισης των κορυφαίων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου από τη FIFA