Η μεγαλύτερη εποποιία του ελληνικού συλλογικού αθλητισμού είναι γεγονός, καθώς ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο του Conference League, γράφοντας ιστορία και ακόμα μια «χρυσή» σελίδα στην τεράστια ιστορία του.
Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου των ερυθρόλευκων. Μεταξύ των όσων γιόρτασαν ξέφρενα, βρίσκονταν και πιτσιρικάδες, οι οποίοι αυτή την περίοδο δίνουν ενδοσχολικές εξετάσεις αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω με ζωντανό παράδειγμα, αυτό ελάχιστα τους πτόησε από τους πανηγυρισμούς.
Ένας εξ΄ αυτών δήλωσε μάλιστα με απόλυτη ειλικρίνεια στην κάμερα: «Γράφω Βιολογία αύριο, αλλά δεν θα γράψω τίποτα. Σιγά μην κοιμηθώ».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.