Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σέρρες: Έπεσαν σοβάδες σε αίθουσα Δημοτικού Σχολείου - Από τύχη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί

Σέρρες: Έπεσαν σοβάδες σε αίθουσα Δημοτικού Σχολείου – Από τύχη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί

Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό αύριο Παρασκευή

Κλειστό θα μείνει αύριο, 31 Μαΐου με απόφαση του Δήμου Σερρών, το Δημοτικό Σχολείο Προβατά,  όπου σήμερα το πρωί έπεσαν σοβάδες από την οροφή αίθουσας.

Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί αφού οι μαθητές και οι μαθήτριες της τάξης ευτυχώς ήταν εκτός αίθουσας, παρακολουθώντας το μάθημα της Γυμναστικής.

Εργασίες αποκατάστασης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σερρών, κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Δόμησης  μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν μετέβησαν αμέσως στο σχολείο. Σε επί τόπου αυτοψία, διαπίστωσαν την πτώση των σοβάδων, προχώρησαν στην αποκόλληση των σαθρών σημείων και καθάρισαν το χώρο της αίθουσας.

Μετά από πρόταση της Διεύθυνσης  Τεχνικών Υπηρεσιών και της  Υπηρεσίας Δόμησης, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας της σχολικής μονάδας για αύριο,  προκειμένου να διερευνηθεί η έκταση του προβλήματος και να επιδιορθωθεί.

Η ανακοίνωση του Δήμου Σερρών

«Το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2024, σημειώθηκε πτώση σοβάδων από την οροφή σχολικής αίθουσας, στο Δημοτικό Σχολείο Προβατά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ήταν εκτός αίθουσας, παρακολουθώντας το μάθημα της γυμναστικής.

Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Σερρών, μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν μετέβησαν αμέσως στο σχολείο. Σε επί τόπου αυτοψία, διαπίστωσαν την πτώση των σοβάδων, προχώρησαν στην αποκόλληση των σαθρών σημείων και καθάρισαν το χώρο της αίθουσας.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών από κοινού με την Υπηρεσία Δόμησης, πρότειναν την έκδοση απόφασης αναστολής λειτουργίας της σχολικής μονάδας, προκειμένου να προβούν στην άμεση διερεύνησης της έκτασης του προβλήματος και την επιδιόρθωσή του.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Σερρών, ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας για 1 ημέρα (31 Μαΐου 2024) του Δημοτικού Σχολείου Προβατά.».

inSports

H «θρυλική περιοδεία» συνεχίζεται: Τρέλα και στην Χίο για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (pics)

Μοναδικές στιγμές, με τους φίλους του Ολυμπιακού να απαθανατίζονται δίπλα στα τρόπαια του Europa Conference League και Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024