
Λάρισα: Νεκρή ανασύρθηκε 54χρονη οδηγός έπειτα από τροχαίο
Η άτυχη γυναίκα για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος που προσέκρουσε σε δέντρο
Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε μια 54χρονη οδηγός σήμερα τα ξημερώματα στη Λάρισα, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και ανείπωτο πόνο στους οικείους της.
Το τροχαίο συνέβη όταν η άτυχη γυναίκα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει σε δέντρο προκαλώντας τον θάνατό της.
Το τραγικό δυστύχημα έγινε αντιληπτό από περαστικούς γύρω στις 6:30 το πρωί, οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή των γηπέδων δίπλα σε γνωστό γυμναστήριο της πόλης, στον Αμπελώνα, και έγινε αντιληπτό από περαστικούς γύρω στις 6:30 το πρωί σήμερα.
Αμέσως ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν την 54χρονη, αλλά δυστυχώς διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρή.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, δεν αποκλείεται η άτυχη γυναίκα πριν χάσει τον έλεγχο του οχήματος να υπέστη ανακοπή.
Προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Τυρνάβου.
- Αϊτή: Εντείνονται οι επιχειρήσεις κατά των συμμοριών, αλλά αυτές προσαρμόζονται
- Walt Disney: Εστειλαν με email τις απολύσεις – Καταργούνται περίπου 1.000 θέσεις εργασίας
- Τουρκία: Καταδίκασαν σε 2,5 χρόνια φυλάκιση τον δημοσιογράφο Αράπκιρλι
- Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ξανά στο εδώλιο για βιασμό
- Το Ιράν καταγγέλλει τις ΗΠΑ για «σαφή διαστρέβλωση» έκθεσης του ΓΓ του ΟΗΕ στο Συμβούλιο Ασφαλείας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πιο ακριβή η εξαγορά πλασματικών

