Ο Ολυμπιακός κατάφερε να είναι στο Final Four του Βερολίνου, όμως τερμάτισε στην τρίτη θέση, αφού είδε τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον κερδίζει στον ημιτελικό, ενώ μία μέρα μετά επιβλήθηκε της Φενέρμπαχτσε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.
Ο Άλεκ Πίτερς, που ήταν ο καλύτερος των Ερυθρόλευκων και στα δύο ματς, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πει μερικά λόγια, τονίζοντας πως μπορεί να μην έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου, όπως είναι ευγνώμον για τις αναμνήσεις που έκανε.
«Δεν ήρθαμε πίσω με το τρόπαιο, όμως γύρισα πίσω με αναμνήσεις και για αυτό είμαι ευγνώμων. Είμαι τυχερός άνθρωπος που έζησα τα συγκεκριμένες στιγμές με την οικογένειά μου. Σας αγαπώ όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός φόργουορντ.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.