«Πνίγηκε» ο Πειραιάς από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν γεμίσει από νωρίς την πλατεία Κοραή, προκειμένου να δουν το μεγάλο ραντεβού του «θρύλου» στον τελικό του Europa Conference League.
Ασφυκτικά γεμάτη είναι η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά από τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων» που βρέθηκαν για να δουν ζωντανά το μεγάλο τελικό του Europa Conference League.
Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι έφτασαν αρκετές ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης για να προλάβουν κάποιες από τις εκατοντάδες θέσεις που έβαλε ο δήμος Πειραιά έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ωστόσο, ο κόσμος έχει γεμίσει την κεντρική πλατεία του Πειραιά, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς έχουν συγκεντρωθεί περίπου 4.000 φίλοι του Ολυμπιακού.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).