
Ξεκίνησε το διήμερο φεστιβάλ για τον τελικό του Conference League στην πλατεία Κοτζιά (vid)
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο πρεσβευτής του Europa Conference League, Τραΐανός Δέλλας μετέφεραν την κούπα στην πλατεία Κοτζιά.
Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τον τελικό του Conference League που θα γίνει αύριο (29/5, 22.00) στην «Opap Arena» με αντίπαλο την Φιορεντίνα.
Το τρόπαιο της διοργάνωσης, βέβαια, βρίσκεται ήδη εδώ και αρκετό καιρό στην Αθήνα, προκειμένου όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να φωτογραφηθούν μαζί του και να το δουν από κοντά στην ειδικά διαμορφωμένη fan zone.
Σήμερα (28/05) η κούπα μεταφέρθηκε από το Δημαρχείο Αθηνών στην πλατεία Κοτζιά υπό τους ήχους τυμπάνων και υπό την συνοδεία τόσο του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκου, όσο και του πρεσβευτή του φετινού Europa Conference League, Τραϊανού Δέλλα.
Επίσης το παρόν στην διαδικασία έδωσε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, όντας ο οικοδεσπότης του τροπαίου που ελπίζουμε να κατακτήσει αύριο η ομάδα του Πειραιά που θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο ελληνικού συλλόγου στην ιστορία.
Δείτε το βίντεο
- Ιράν: Η επίθεση της Ουκρανίας σε ιρανικό πλοίο «δεν θα μείνει αναπάντητη», προειδοποιεί ο Αραγτσί
- Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο – Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τα κινητά τηλέφωνα
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
- Γονική εξάρτηση: Δωμάτιο με θέα… τα 30 – Αναζητώντας το κλειδί της εξώπορτας
- Ποιος μπορεί να ξορκίσει την κατάρα της Carrie του Στίβεν Κινγκ;
- Ισραήλ: Εγκρίθηκε η ανάπτυξη της Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης στη Γάζα



