Απίστευτο! Ο Ολυμπιακός και ο Δήμος Πειραιά, όπως είναι γνωστό, θα εγκαταστήσουν οθόνες σε τρία σημεία στον Πειραιά για να παρακολουθήσουν ΟΛΟΙ τον μεγάλο Τελικό την Τετάρτη (29/5, 22:00)!
Ωστόσο η εταιρεία CVC που εκμεταλλεύεται τη Μαρίνα Ζέας, αρνείται να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση γιγαντοοθόνης!
Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία CVC είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Μετροπόλιταν – Υγεία, όπου εξυφάνθηκε το «σκάνδαλο Χουάνκαρ»! Γίνεται προσπάθεια από τον Δήμο και τον Ολυμπιακό να εγκατασταθεί σε χώρο που δεν ανήκει στη CVC και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο στη Ζέα.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Η 10χρονη κόρη του Βιν Ντίζελ είναι το ανερχόμενο ταλέντο του μπάσκετ και η ίδια βρέθηκε στο All Star Game μαζί με τον πατέρα της και συνομίλησε με τον Ρέτζι Μίλερ!
Ο Μακέλι ορίστηκε να σφυρίξει στα πλέι οφ του Champions League, ενώ η ΑΕΚ έκανε θόρυβο για τον Ολλανδό, μέσω σεναρίων, και με μαγική εικόνα για τη διαιτησία του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Η ηγετική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία όλης της ομάδας – Η ομιλία του προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και όσα είπαν από πλευράς παικτών Ρέτσος και Ποντένσε.