Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ως άλλος «Λουδοβίκος» ο Μητσοτάκης βάζει να δοκιμάζουν φαγητά - Φοβάται μην έχει την τύχη των παιδιών

ΣΥΡΙΖΑ: Ως άλλος «Λουδοβίκος» ο Μητσοτάκης βάζει να δοκιμάζουν φαγητά – Φοβάται μην έχει την τύχη των παιδιών

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα

Την ώρα που 63 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τα σχολικά γεύματα σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία της χώρας, δίνεται εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στα Ιωάννινα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σε σχετική ανακοίνωσή του, στην οποία μάλιστα παραθέτει και σχετικό έγγραφο με την εντολή που δόθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον πρωθυπουργό, «ως άλλος ‘Λουδοβίκος’ βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία».

Και προσθέτει ότι ο κ. Μητσοτάκης «μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρεία του κ. Γιαννίτση».

«Να προβούν στον έλεγχο των τροφίμων και των ποτών»

«Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνησή του έχει υποβάλει», τονίζει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο έγγραφο που ακολουθεί, αναφέρεται ως θέμα η «Επίσκεψη στα Ιωάννινα του πρωθυπουργού της ψώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την 25-05-2024».

Μεταξύ των ενεργειών που κρίνονται απαραίτητες από το αρμόδιο υπουργείο για λόγους ασφάλειας, καθώς το Σάββατο εκείνο ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το νομό Ιωαννίνων, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση της UNESCO στην κεντρική πλατεία της Βίτσας, για την εγγραφή του Ζαγορίου ως πολιτιστικού τοπίου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, ενώ στη συνέχεια – σημειώνεται στο σχετικό έγγραφο – «θα παραστεί σε δείπνο» σε εστιατόριο της περιοχής, ήταν η εντολή στην «Περιφέρεια Ηπείου: Διεύθυνση Υγιεινής & ΕΦΕΤ Ηπείρου, να προβούν στον έλεγχο των τροφίμων και των ποτών που θα παρασχεθούν στον εν θέματι επίσημο».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024