
Νέα Αριστερά: Μετά τη συγκάλυψη στα Τέμπη, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ξύλο και ύβρεις συγγενείς των θυμάτων
«Μόνο ντροπή κύριε Μητσοτάκη. Αν αρκεί βέβαια αυτή η λέξη να περιγράψει την έκταση της αλαζονείας και του κυνισμού.», λέει η Νέα Αριστερά
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Αριστερά για το επεισόδιο στην Κέρκυρα, όπου η αδερφή των διδύμων (της Θωμαΐδος και της Χρύσας Πλακιά) που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, διέκοψε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη φωνάζοντας «δικαιοσύνη» και απομακρύνθηκε βίαια.
«Την ώρα που γινόμαστε μάρτυρες ενός ακόμη επεισοδίου της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, με την άρον άρον διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή μια μέρα πριν κλείσει για τις ευρωεκλογές. Την ώρα που σε οικόπεδο, στο οποίο μεταφέρθηκαν υλικά και χώματα από το σημείο της τραγωδίας, εντοπίστηκε οστό θύματος, η φρουρά του κ. Μητσοτάκη απομάκρυνε βίαια από συγκέντρωση της ΝΔ στην Κέρκυρα νέους και νέες που διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά ζητώντας ‘δικαιοσύνη’», υπογραμμίζει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωσή της.
«Μόνο ντροπή κύριε Μητσοτάκη!»
Όπως σημειώνει, «μεταξύ των νέων παιδιών βρισκόταν, μαζί με συμφοιτητές και συμφοιτήτριές της, η αδερφή των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τρένο, πραγματοποιώντας ειρηνική συμβολική διαμαρτυρία. Η απάντηση των ανδρών της ασφάλειας του πρωθυπουργού ήταν η λεκτική και σωματική βία, όπως φαίνεται και από σχετικό φωτογραφικό υλικό», αναφέρει, ενώ τονίζει χαρακτηριστικά πως «δεν έφταναν η συγκάλυψη και οι φραστικές επιθέσεις κορυφαίων υπουργών της ΝΔ στους συγγενείς των θυμάτων, πλέον η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τους αντιμετωπίζει με ξύλο και ύβρεις».
«Μόνο ντροπή κύριε Μητσοτάκη! Αν αρκεί βέβαια αυτή η λέξη να περιγράψει την έκταση της αλαζονείας και του κυνισμού», σημειώνει η Νέα Αριστερά, καταλήγοντας: «Θα αγωνιστούμε για να μην γίνει πράξη η συγκάλυψη που επιχειρεί το σύστημα Μητσοτάκη. Να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι για το έγκλημα, να λάμψει η αλήθεια».
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 39χρονος που έτρεχε με 192 χλμ σε δρόμο με όριο τα 70
- Μετά την Ιταλία καταδικάζει και η Γαλλία τις δηλώσεις Τραμπ για τον Πάπα
- «Έπινα κρυφά» – Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ αποκαλύπτει ότι είναι πρώην αλκοολικός
- Ο Μπαρτζώκας απάντησε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Μαλαισία: Παρανάλωμα έγιναν 1.000 σπίτια από μεγάλη φωτιά σε παραθαλάσσιο οικισμό – Χιλιάδες εκτοπισμένοι
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»
