Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχονται αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (25/5, 17:00) στο «Γουέμπλεϊ» και πριν από λίγο οι δύο προπονητές ανακοίνωσαν τις αρχικές τους ενδεκάδες.
Πεπ Γκουαρντιόλα και Έρικ Τεν Χαγκ παρατάσσουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες του, με μόνο τη μία… πλευρά του Μάντσεστερ να μπορεί να πανηγυρίσει απόψε. Οι μεν «μπλε» θέλουν να κάνουν το εγχώριο νταμπλ, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να κατακτήσουν έναν τίτλο στο -πιθανότατα- τελευταίο παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Τεν Χαγκ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.