
Μπαρτζώκας στους παίκτες: «Ψηλά τα κεφάλια, έχουμε έναν ακόμα τίτλο να πάρουμε» (vid)
Η ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στους παίκτες μετά την ήττα από τη Ρεάλ
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ηττήθηκε με 87-76 και αποκλείστηκε από τον τελικό της Euroleague.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το ματς, όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια και τους είπε να μην έχουν κατεβασμένα τα κεφάλια και να είναι υπερήφανοι για όσα έχουν πετύχει.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτζώκας:
«Πρέπει να είμαστε πραγματικά περήφανοι και ικανοποιημένοι απ’ ό,τι κάναμε αυτήν τη χρονιά. Τα δώσαμε όλα στη Euroleague, έχουμε ακόμα έναν τίτλο και χρειάζεται να κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα για να τον πάρουμε.
Μην έχετε κατεβασμένα τα πρόσωπά σας παιδιά, τρία συνεχόμενα Final Four. Δεν ήμασταν τυχεροί σε κάποιες λεπτομέρειες. Δεν ξέρω, δεν ήμασταν αρκετά καλοί για τον τίτλο; Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση δώσαμε ό,τι καλύτερο είχαμε. Ψηλά τα κεφάλια. Σηκωθείτε όρθιοι παρακαλώ».
- Θεσσαλονίκη: Πήγε με αλυσοπρίονο έξω από το σπίτι 49χρονου για να λύσει τις διαφορές του – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Η Μέριλιν Μονρόε του Άντι Γουόρχολ δεν ήταν ένα πρόσωπο, αλλά δεκάδες
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Εν αναμονή της αύξησης των επιτοκίων απο την EKT
- Ο Λίβανος επιβεβαιώνει την συμφωνία παύσης των επιθέσεων της Χεζμπολάχ
- Τραυλού: H ναυτιλία είναι η αόρατη εγγυήτρια δύναμη της καθημερινής μας διαβίωσης


