
Στυλίδα: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στη εθνική οδό – Κάηκε ολοσχερώς, σώθηκαν οι επιβάτες
Οι καπνοί ξεκίνησαν μέσα στο τούνελ κι ευτυχώς ο οδηγός είχε την ψυχραιμία να το οδηγήσει αρκετά μέτρα μακριά πριν σταματήσει και να ελέγξει την κατάσταση.
Ολοσχερώς καταστράφηκε τουριστικό λεωφορείο που παραδόθηκε στις φλόγες κοντά στο τούνελ της ΠΑΘΕ πάνω από την Στυλίδα. Η φωτιά ξεκίνησε από τη μηχανή και γρήγορά εξαπλώθηκε.
Οι λιγοστοί επιβάτες του αλλά και ο οδηγός το εγκατέλειψαν το λεωφορείο ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσβησαν τις φλόγες.
Η Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με παράκαμψη της κυκλοφορίας στον ΠΑΘΕ Λαμίας Θεσσαλονίκης από τον κόμβο της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον κόμβο της Στυλίδας.
Δείτε εικόνες
Σύμφωνα με το lamiareport το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στο ύψος της σήραγγας Στυλίδας στο ρεύμα προς Ράχες.
Στο λεωφορείο επέβαιναν πέντε επιβάτες αλλοδαποί και ο οδηγός.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι καπνοί ξεκίνησαν μέσα στο τούνελ κι ευτυχώς ο οδηγός είχε την ψυχραιμία να το οδηγήσει αρκετά μέτρα μακριά πριν σταματήσει και να ελέγξει την κατάσταση.
- Η Μάρω Κοντού έσπασε το καλούπι: Γοητευτική, φινετσάτη, αλέγκρα – «Την έζησα τη ζωή, τη χόρτασα»
- Από το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στην παραλία της Σκάλας Ωρωπού
- Επανομή: Εντοπίστηκε η βάρκα που επέβαιναν ο 69χρονος αγνοούμενος και η σύζυγός του
- Απίθανο: Ντελιβεράς μπήκε σε σπίτι και πανηγύρισε το γκολ της Ισπανίας (pic)
- Σακελλαρίδης για Άργος: Μια δολοφονία ακόμη από πιστολέρο αστυνομικούς – Θέλουν να μας κάνουν Αμερική του Τραμπ
- Ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ Μεϊκόπουλος, Μαμουλάκης και Κοντοτόλη




