
Καλά νέα για Ιωαννίδη ενόψει τελικού
Ποια είναι η κατάσταση των Φώτη Ιωαννίδη και Αϊτόρ εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη
Εξαιρετικά σημαντική επιστροφή για τον Παναθηναϊκό, εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο άδειο Πανθεσσαλικό το ερχόμενο Σάββατο (25/5 20:30) κόντρα στον Άρη.
Ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς σήμερα Τρίτη (21/5) και δηλώνει «παρών» για τον μεγάλο αγώνα.
;Λ΄; ΝΛόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς του, ο Έλληνας φορ έλειψε από τα τελευταία ματς πρωταθλήματος και μετά από αρκετές μέρες επέστρεψε στις κανονικές προπονήσεις.
Το ευχάριστο για τον Χρήστο Κόντη είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, του Αϊτόρ συμπεριλαμβανομένου που επίσης έβγαλε όλο το πρόγραμμα, με εξαίρεση τον Ακαϊντίν που δεν υπολογίζεται και τους μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σήμερα σε δύο γκρουπ. Οι βασικοί του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.
Το «τριφύλλι» θα προπονηθεί ξανά στο «Γεώργιος Καλαφάτης» αύριο (22/05) το πρωί.
- Οδύσσεια: O Νόλαν κόντεψε να πνίξει τον Ματ Ντέιμον – «Θέλω να μπείτε στον Δούρειο Ίππο» ξεκαθαρίζει
- Πέρασμα στην Ανατολική Λιβύη ζητάει το κονβόι για τη Γάζα – μέλος της αποστολής από Ελλάδα μιλάει στο in
- Έμπολα: Την ώρα που οι θάνατοι αυξάνονται, ο ΠΟΥ λέει ότι θα χρειαστούν μέχρι και εννέα μήνες για εμβόλιο
- Πτώση τουρίστριας από ύψος στη Σκιάθο – Νοσηλεύεται με κατάγματα στον θώρακα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (21/5): Πού θα δείτε play out και Next Gen Euroleague
- Συντάξεις χηρείας: Δεν θα γίνει καμία περικοπή – Τι εξετάζει η κυβέρνηση για οριστική λύση




