Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η κυβέρνηση των «επιστολών» δεν θέλει να χτυπήσει την ακρίβεια, λέει ο Παππάς

Η κυβέρνηση των «επιστολών» δεν θέλει να χτυπήσει την ακρίβεια, λέει ο Παππάς

«Μαζεύουν έσοδα και πιέζουν τη μεσαία τάξη», σχολίασε ο τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς

Βολές στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και τη μη μείωση του ΦΠΑ εξαπολύει ο τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Παππάς.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει -σε απάντηση που εξέδωσε προς τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη- «για να χτυπηθεί η ακρίβεια πρέπει να μειωθεί ο ΦΠΑ. Και το κενό από τη μείωση του ΦΠΑ θα καλυφθεί από τη φορολόγηση των υπερκερδών. Αυτή είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

«Μαζεύουν έσοδα και πιέζουν τη μεσαία τάξη»

Ο τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει επίσης ότι «αυτές είναι οι παρεμβάσεις που προτείνει και η Κομισιόν αλλά δεν ακολουθεί η ΝΔ», ενώ, ταυτόχρονα, σχολιάζει πως «η κυβέρνηση των… επιστολών δεν θέλει να χτυπήσει την ακρίβεια. Το παραδέχθηκε (και πάλι) ο κ. Χατζηδάκης. Μαζεύουν έσοδα και πιέζουν τη μεσαία τάξη. Τσάμπα το μελάνι, δηλαδή».

Σημειώνεται ότι χθες ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στην ετήσια τακτική γενική συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, ξέκοψε οποιαδήποτε συζήτηση για μείωση του ΦΠΑ. «Δεν θέλω να βάλω την υπογραφή μου σε μια αποσταθεροποίηση του προϋπολογισμού. Προτιμώ να γίνω δυσάρεστος μαζί σας τώρα, παρά να με κυνηγάτε αργότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, προσθέτοντας πως «τα έκτακτα μέτρα που έχουν επιβληθεί στην αγορά για να αντιμετωπιστεί ο πληθωρισμός θα αρθούν όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση».

Sports in

Συγκλονίζει ο Αλεξανδρής: «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω αυτή τη βραδιά ως φίλαθλος του Ολυμπιακού»

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του Αλέκου Αλεξανδρή για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024