
Φρίκη: Οδηγός εταιρικού λεωφορείου βίασε υπάλληλο
Το θύμα χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, ενώ ο δράστης συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα
Νέο περιστατικό βιασμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά στην περιοχή του Ασπροπύργου, αλλοδαπός 47χρονος οδηγός εταιρίας βίασε 27χρονη εργαζόμενη, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.
Η ασφάλεια Ασπροπύργου επιλήφθηκε της υπόθεσης, αναζήτησε τον δράστη και τον συνέλαβε. H κοπέλα χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, καθώς υπέστη και αιμορραγία, πέραν του ψυχολογικού τραύματος που προκλήθηκε από τον εφιάλτη που έζησε.
Το χρονικό
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 06:00 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (13/5). Η άτυχη γυναίκα περίμενε όπως κάθε φορά το λεωφορείο στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου.
Όταν το όχημα έφτασε, ο δράστης της είπε πως, αφού ήταν γεμάτο, θα γύρναγε να την παραλάβει μόνη της. Έτσι έκανε και με αυτή την πρόφαση την απομόνωσε, προκειμένου να προβεί στις αποτρόπαιες πράξεις του.
Στη συνέχεια, οδήγησε την 27χρονη σε ερημική τοποθεσία και την βίασε. Είχε μάλιστα το απύθμενο θράσος να τη συμβουλέψει να ηρεμήσει, σαν να μην συνέβη τίποτα, και εν συνεχεία την άφησε στη δουλειά της.
Η κοπέλα, που ήταν σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε, ευτυχώς πήγε στην αστυνομία στον Ασπρόπυργο και κατήγγειλε τον βιαστή, ενώ της παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες σε κλινική.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Στις 15/5 ο 47χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ενώ μια ημέρα αργότερα μετέβη και στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του in, φέρεται να αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
- Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ για τη συμπεριφορά υπουργού στους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
- Έμπολα: Στη Γερμανία ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε στον Κονγκό, αφότου χειρούργησε ασθενή
- Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… τώρα ΟΑΚΑ! (vid)
