Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αθήνα: Τρόλεϊ «έμεινε» στη Συγγρού ενώ διεξαγόταν ο ποδηλατικός γύρος - Το έσπρωξαν... με τα χέρια (βίντεο)

Αθήνα: Τρόλεϊ «έμεινε» στη Συγγρού ενώ διεξαγόταν ο ποδηλατικός γύρος – Το έσπρωξαν… με τα χέρια (βίντεο)

Οδηγοί, περαστικοί, επιβάτες και αστυνομικοί άρχισαν να σπρώχνουν όλοι μαζί το τρόλεϊ, καθώς δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από τον ποδηλατικό γύρο που διεξήχθη στο κέντρο της Αθήνας χθες, Κυριακή (19/05), το πρόβλημα όμως δεν ήταν οι διαγωνιζόμενοι αλλά ένα… τρόλεϊ που έμεινε πάνω στη Συγγρού, ρποκαλώντας σοβαρό πρόβλημα ατον αγώνα.

Εύλογο είναι ότι το τρόλεϊ έπρεπε πάση θυσία να απομακρυνθεί από το σημείο και έτσι πολίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Πώς το απομάκρυναν

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από το κέντρο της Αθήνας, με το τρόλεϊ που «έμεινε» στη μέση της Συγγρού.

Πιο αναλυτικά, όλα συνέβησαν ενώ διεξαγόταν ο ποδηλατικός γύρος, με αποτέλεσμα ο δρόμος να κλείσει και να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στον αγώνα, αφού από το σημείο θα περνούσε ο ποδηλατικός γύρος.

Για αυτό τον λόγο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, οδηγοί, περαστικοί, επιβάτες και αστυνομικοί άρχισαν να σπρώχνουν όλοι μαζί το τρόλεϊ, το οποίο τελικά κατάφεραν να απομακρύνουν από το σημείο και να ανοίξει ο δρόμος, για να περάσουν οι ποδηλάτες και να ολοκληρωθεί κανονικά ο αγώνας.

Δείτε το βίντεο:

@marisadrolapa #foryou #φοργιου ♬ LALALALA – Marina Satti

Οι ποδηλάτες περνούσαν σαν σίφουνες

Θυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί της Κυριακής οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης ήταν κλειστοί για τις ανάγκες της διοργάνωσης καθώς οι ποδηλάτες σύμφωνα με το πρόγραμμα θα περνούσαν μπροστά από χαρακτηριστικά σημεία της ελληνικής πρωτεύουσας.

Οι ποδηλάτες περνούσαν σαν σίφουνες από τους άδειους δρόμους της Αθήνας ενθουσιάζοντας το συγκεντρωμένο πλήθος, χαρίζοντας χρώμα και ενέργεια στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας όπου έλαβε χώρα ο ποδηλατικός γύρος.

Ευτυχώς ολοκληρώθηκε χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις, αφού το πρόβλημα με το τρόλεϊ, που έκλεισε προσωρινά τον δρόμο και που θα μπορούσε να «καταστρέψει» τη διοργάνωση του αγώνα, επιλύθηκε έγκαιρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024