
ΠΑΟΚ: O Πόρτερ έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό (vid)
Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ συγκινήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ που σήμανε τέλος της σεζόν και για τους δύο.
Ο Παναθηναϊκός αν και του βγήκε το λάδι νίκησε τελικά στην παράταση τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι με 99-96 και πέρασε στα ημιτελικά της Basket League. Σε ένα τρομερό ματς που πήγε στην παράταση νικητής ήταν τελικά ο Παναθηναϊκός με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να ολοκληρώνει με triple double την Εν Ελλάδι παρουσία του. Ο Πόρτερ συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια του Δικεφάλου, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα.
Μετά το ματς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και όλη η ομάδα, αλλά και ο κόσμος που βρισκόταν κοντά του έσπευσε να τον αγκαλιάσει.
Για τον Αμερικανό η ήττα αυτή σήμανε το τέλος της Εν Ελλάδι παρουσίας του, τουλάχιστον για φέτος και για τον Δικέφαλο του Βορρά το τέλος της σεζόν με μία όμως εξαιρετική εμφάνιση που του επιτρέπει να χαμογελά ακόμα και αν έχασε.
Δείτε το βίντεο:
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές
- Άρης: Έρχεται την Κυριακή (19/7) και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του ο Ντέλε-Μπασίρου
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ



