
Τζανιόλο: «Δεν θα εκπροσωπήσω την Ιταλία στo Euro»
Ο Νικολό Τζανιόλο ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ιταλία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Ιταλός διεθνής της Άστον Βίλα, Νικολό Τζανιόλο, επιβεβαίωσε σήμερα την απουσία του από το EURO 2024 (14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου) στη Γερμανία, λόγω τραυματισμού στο πόδι.
«Δυστυχώς, πρέπει να εγκαταλείψω το όνειρό μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε μία μεγάλη διοργάνωση, αλλά αυτή η μέρα θα έρθει, είμαι σίγουρος και θα είναι πολύ όμορφη», έγραψε ο 24χρονος στον λογαριασμό του στο Instagram.
Tι είπε για τον τραυματισμό του
Ο Τζανιόλο υπέστη μικροκάταγμα στο αριστερό του πόδι τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της 37ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, απέναντι στη Λίβερπουλ (3-3).
Ο επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Άστον Βίλα δανεικός από τη Γαλατασαράι, μετράει 19 συμμετοχές στην Εθνική Ιταλίας (2 γκολ).
- Διήμερη επίσκεψη Ανδρουλάκη στη Βαρκελώνη – Θα συμμετάσχει στο Global Progressive Mobilization
- «Ξύπνησα από κραυγές και άκουσα μία τζαμαρία να σπάει» -Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα
- Ορμούζ: Οι επιπτώσεις του κλεισίματος των Στενών στην ελληνική οικονομία – Τι δείχνει μελέτη του ΙΟΒΕ
- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Οι ΗΠΑ θα καθυστερήσουν τις παραδόσεις όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες – Αιτία ο πόλεμος στο Ιράν



