Μενίδι: Γυναίκα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου
Ο χώρος έχει αποκλειστεί ενώ στην περιοχή σπεύδει ιατροδικαστής. Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο της γυναικοκτονίας
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία για γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου, στην περιοχή των Αχαρνών, στο Μενίδι.
Πρόκειται για μια γυναίκα, περίπου 40 ετών, η οποία εντοπίστηκε στη συμβολή της οδού Πάρνηθος και Αριστοτέλους.
Η γυναίκα είχε καρφωμένο στο σώμα της ένα μαχαίρι. Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών απέκλεισαν αμέσως το ενδεχόμενο ληστείας
Το ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατο της γυναίκας.
Έφθασαν άμεσα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, οι οποίοι εντόπισαν οι οποίοι εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, έχοντας στο σώμα της καρφωμένο ένα μαχαίρι.
Ο χώρος έχει αποκλειστεί ενώ στην περιοχή σπεύδει ιατροδικαστής.
Όλα δείχνουν γυναικοκτονία
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σορός της γυναίκας βρίσκεται ακόμη στο σημείο και δεν έχει μετακινηθεί καθώς οι Αρχές περιμένουν τον ιατροδικαστή να εξετάσει την σορό.
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για γυναικοκτονία. Δράστης πιθανολογείται ότι είναι ο σύντροφός της.
Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών απέκλεισαν αμέσως το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν η τσάντα, το κινητό και το πορτοφόλι της.
Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα και για άλλα στοιχεία που θα διευκολύνουν το έργο τους. Παράλληλα, ψάχνουν αν και πού υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή αλλά και αν υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας ώστε να λάβουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της γυναίκας.
Σημειώνεται ότι το έγκλημα έλαβε χώρα σε πολύ κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της περιοχής γεμάτο με καταστήματα.
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-128x85.webp)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)










![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442