Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη στην προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ (15/5), αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος για το Final-4 της Euroleague.
Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού ήταν καθαρή τελικά η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ, που πλέον είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (15/5, 17:15), στον πρώτο αγώνα για τα playoffs της Basket League.
Από κει και πέρα, ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ πιθανότατα θα δώσει κανονικά το παρών στο Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο (24-26/5).
Θυμίζουμε πως, ο Πετρούσεφ τραυματίστηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την τελευταία αγωνιστική του Top-6 της Basket League. Ο άσος της πειραϊκής ομάδας αποχώρησε από το παρκέ κουτσαίνοντας, με πρόβλημα στο δεξί πόδι και συγκεκριμένα στον αστράγαλο.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.