Τα μόλις 539 εισιτήρια που έχει να διαθέσει ο Παναθηναϊκός στους οπαδούς του για τον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε δεν μπορούν να καλύψουν ούτε στο ελάχιστο τη ζήτηση που υπάρχει από τον κόσμο της ομάδας. Όπως ανέφερε μάλιστα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, οι αιτήσεις για ένα εισιτήριο έχουν ξεπεράσει τις 30.000.
Οι «πράσινοι» αντιλαμβάνονται τη δίψα που υπάρχει στον κόσμο του Παναθηναϊκού που περίμενε 12 χρόνια γι’ αυτή την στιγμή και σύμφωνα με τις πληροφορίες προσανατολίζονται στο να ανοίξουν το ΟΑΚΑ για το παιχνίδι. Θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες και οι οπαδοί της ομάδας θα… στείλουν τη θετική τους ενέργεια από την Αθήνα στο Βερολίνο.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, με την ΚΑΕ να στηρίζει με αυτόν τον τρόπο όλο τον κόσμο που θα ήθελε να είναι στη Γερμανία, αλλά δεν είναι δυνατό να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Κέβιν Πάντερ έδωσε συνέντευξη στο «Mozzartsport» και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα, την αμφισβήτηση που δέχθηκε, αλλά και την πορεία που τον οδήγησε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Λίαμ Ροσένιορ έχει φέρει τους «μπλε» σε θέση φαβορί για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Καρέτσα, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα στην Αγγλία.
Οι παίκτες ζητούν μεγαλύτερο μερίδιο από τα έσοδα των Major, ενώ η Ρώμη επιχειρεί να σπάσει το μονοπώλιο των τεσσάρων Slam. Το σύστημα πιέζεται όσο ποτέ – αγωνιστικά, οικονομικά και πολιτικά.
Επτά τίτλοι, ιστορικό συμβόλαιο με τη Ferrari, εκατομμύρια από χορηγίες και επενδύσεις: ο Βρετανός δεν είναι μόνο θρύλος της F1, αλλά ένας σύγχρονος επιχειρηματικός κολοσσός.