Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Oλυμπιακός: Συγκίνηση και δάκρυα χαράς

Oλυμπιακός: Συγκίνηση και δάκρυα χαράς

Τα δάκρυα χαράς από την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League ακόμη να στεγνώσουν…

Απόψε βρέχει ακατάπαυστα…

Η βροχή ανελέητη. Μα, δεν μοιάζει σαν τις άλλες, αυτές που μυρίζουν στενοχώρια και τσακισμένα όνειρα. Είναι λες και σου κλείνει πονηρά το μάτι, σου σκάει ένα χαμόγελο και σε αφήνει να ταξιδέψεις.

Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές. Η βραδιά λούζεται στο φως από πολυελαίους ενθουσιασμού και ταυτόχρονα πλημμυρίζει από δάκρυα χαράς. Το βλέπεις. Τους βλέπεις όλους που αποχωρούν από το «Γ. Καραϊσκάκης» και κάπου κάπου βάζουν το χέρι τους στο πρόσωπο.

Την καρτερούσαν οι πάντες αυτή τη βροχή των συναισθημάτων και τα δάκρυα που δεν ντρέπεται κανείς γι’ αυτά. Όταν το βλέμμα της προσμονής «κάρφωνε» το άπειρο, κάποιοι μέσα στον Ολυμπιακό δεν το έβαζαν κάτω και πίστευαν το ακατόρθωτο. Ναι, αρχικά ο ένας που ποτέ δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από την προσπάθεια για το καλύτερο. Δεν φείδεται κόπων και εξόδων.

Σταδιακά, μπαίνουν και άλλοι στο καράβι που διασχίζει τους ωκεανούς της ελπίδας. Με επιμονή, πλάνο, σύνεση. Ο στόχος αντί να ξεμακραίνει ερχόταν πιο κοντά. Απλώνεις το χέρι. Τον αγγίζεις. Είναι μια πραγματικότητα. Ο τελικός του Κόνφερενς. Η Νέα Φιλαδέλφεια που το βράδυ της 29ης Μαϊου θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και θα ντυθεί με τις ανάσες των πρωταγωνιστών. Των ποδοσφαιριστών του θρυλικού Ολυμπιακού που θα πάρουν θέση στο χορτάρι.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Μέχρι που θα’ ρθει εκείνη η στιγμή που ξεχωρίζει το όνειρο από την πραγματικότητα και αφήνει το σώμα να ζει με όλο του το είναι, μαγικές στιγμές.
Με το κόκκινο του πάθους θα βαφτούν οι αισθήσεις μας. Χρώμα κόκκινο θα φέρουν οι πόθοι για την κατάκτηση της κούπας. Οι σημαίες θα ανεμίσουν και τα στήθη θα φουσκώσουν από υπερηφάνεια. Φτερά στα ποδάρια, καρδιά μες τα στήθια που έγραψαν θριάμβους σαν παραμύθια. Ολυμπιακός. Και ένα ταξίδι ανεπανάληπτο που φτάνει στο τέλος, στον καλύτερο προορισμό. Σε αυτό το ταξίδι, δεν μιλάς. Περιμένεις. Ελπίζεις. Και το χαίρεσαι με όλη σου την ψυχή.

Γιατί αυτό που πρόσφερε στους Ελληνες ο εφετινός Ολυμπιακός με το κατόρθωμά του να φτάσει στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, μοιάζει με κάτι που ανοίγει δρόμους. Στο χέρι όλων είναι να τους ακολουθήσουν, να τους διαβούν, να προοδεύσουν και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που δίνει μια ομάδα που κυνηγά παντού και πάντα κορυφές γιατί απλά είναι γεννημένη γι’ αυτές.

Και πανάθεμά τα, τα δάκρυα χαράς ακόμη να στεγνώσουν…

Sports in

Μεγάλη ανατροπή για τη Super League της νέας σεζόν – Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο…

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε το φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι το φαβορί για το επόμενο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024