Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Από το «έχω και κότερο» στο… τροχόσπιτο «στρατηγείο» - Οι περιοδείες Κασσελάκη συνεχίζονται

ΣΥΡΙΖΑ: Από το «έχω και κότερο» στο… τροχόσπιτο «στρατηγείο» – Οι περιοδείες Κασσελάκη συνεχίζονται

Επόμενος σταθμός για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει ευρωεκλογών, περιοδείες στην ηπειρωτική Ελλάδα. Οι ανάγκες υποστήριξης της περιοδείας θα καλυφθούν με ένα τροχόσπιτο.

Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα νησιά του Αιγαίου ολοκληρώθηκε. Για τις ανάγκες των μετακινήσεων επιστρατεύτηκε ένας σκάφος προκειμένου να μεταφέρεται από λιμάνι σε λιμάνι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επόμενος σταθμός για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει ευρωεκλογών, περιοδείες στην ηπειρωτική Ελλάδα. Οι αυξημένες ανάγκες για την υποστήριξη των περιοδειών θα καλυφθούν με ένα τροχόσπιτο.

Οργασμός προετοιμασιών για το «κινητό στρατηγείο» του Στ. Κασσελάκη

Το «κινητό στρατηγείο» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εντόπισε ο τηλεοπτικός σταθμός Star o οποίος μετέδωσε ότι οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου να τοποθετηθεί σε αυτό ένα γραφείο για τις ανάγκες του Στέφανου Κασσελάκη και των συνεργατών του.

Το ταξίδι ξεκινάει…

Στο τροχόσπιτο έχουν ήδη τοποθετηθεί αυτοκόλλητα με το σύνθημα «Καλύτερη ζωή τώρα» και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τις περιοδείες από τη βόρεια Αττική και τη Μακεδονία.

Η ιδέα για το «κινητό στρατηγείο», όπως ανέφεραν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, ήταν του ίδιου και έπεσε στο «τραπέζι» πριν από έναν μήνα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ θυμίζει λίγο την εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα το 2012 όταν ο Αμερικανός πρόεδρος με το «Grand Force One» όργωσε τις ΗΠΑ.

Φυσικά, οι συγκρίσεις στα οχήματα και το πολιτικό εκτόπισμα των δύο ηγετών είναι χαοτικές.

⇒ Σε περιοχές του Βορείου τομέα της Αττικής καθώς επίσης και σε Μαγνήσια, Καρδίτσα, Λάρισα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024