Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά: Οι πολίτες να κάνουν πραγματικότητα τους φόβους του Μητσοτάκη

Νέα Αριστερά: Οι πολίτες να κάνουν πραγματικότητα τους φόβους του Μητσοτάκη

«Οι πολίτες ζητούν τα πράγματα να πάνε αλλιώς. Τους καλούμε να δώσουν φωνή στο δίκιο τους», υπογραμμίζει η Νέα Αριστερά

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα όσα ανέφερε κατά την περιοδεία του στη Χίο εξαπέλυσε η Νέα Αριστερά.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς, «ο πρωθυπουργός από την Χίο θριαμβολόγησε για την πορεία της οικονομίας, τις αυξήσεις στους μισθούς, τις θέσεις εργασίας, το ΕΣΥ, συνεχίζοντας τους πανηγυρισμούς του υπουργού Ανάπτυξης για τον πληθωρισμό τροφίμων τον οποίο δια μαγείας ο κύριος Σκρέκας… εξαφάνισε».

«Η κυβέρνηση έχει αφήσει ανεξέλεγκτους τους εργοδότες»

Ακολούθως τονίζεται από τη Νέα Αριστερά πως «στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη καταγράφεται πράγματι ανάπτυξη. Την ίδια ώρα το πραγματικό εισόδημα των νοικοκυριών μειώνεται, οι Έλληνες πολίτες είναι πρωταθλητές στις δαπάνες για την υγεία και η χώρα πρωταθλήτρια στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς».

Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική ομάδα, «την ώρα που πάνω από 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας, τα εισοδήματα της οικονομικής ελίτ αυξάνονται και οι κοινωνικές ανισότητες συνεχίζουν να διευρύνονται».

«Οι πολίτες ζητούν τα πράγματα να πάνε αλλιώς»

Στη συνέχεια η Νέα Αριστερά προσθέτει ότι «λίγο πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος κατά την οποία εκτιμώνται αυξημένες εισπράξεις, οι τουριστικές επιχειρήσεις ξεκινούν με 80.000 κενές θέσεις εργασίας. Όχι εξαιτίας της στοχευμένης πολιτικής για τη μείωση της ανεργίας την οποία επικαλείται ο πρωθυπουργός αλλά επειδή η κυβέρνηση έχει αφήσει ανεξέλεγκτους τους εργοδότες διαμορφώνοντας μια κατάσταση εργασιακής ζούγκλας, με χαμηλούς μισθούς και καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων».

Τέλος, από τη Νέα Αριστερά επισημαίνεται πως «οι πολίτες ζητούν τα πράγματα να πάνε αλλιώς. Τους καλούμε να δώσουν φωνή στο δίκιο τους. Να το πουν και στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς. Να κάνουν πραγματικότητα τους φόβους του κ. Μητσοτάκη και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της πολιτικής της ΝΔ».

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024