
Χαμός για Μπαρτζώκα στο «Καραϊσκάκη»: Εμφανίστηκε με κασκόλ του Ολυμπιακού για δηλώσεις και αποθεώθηκε (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, βρίσκεται «Γ. Καραϊσκάκης», όπως και όλος ο μπασκετικός Ολυμπιακός, για την ιστορική ρεβάνς με την Άστον Βίλα, και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των ερυθρόλευκων
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνώρισε την αποθέωση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!
Ο τεχνικός του μπασκετικού Ολυμπιακού βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο για την ιστορική ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League με την Άστον Βίλα, όπως και η υπόλοιπη ομάδα των Πειραιωτών, που επέστρεψε τα ξημερώματα από τη Βαρκελώνη θριαμβεύτρια και με το «εισιτήριο» για το Final 4.
Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV για το σπουδαίο παιχνίδι. Εμφανίστηκε, λοιπόν, με κασκόλ του Ολυμπιακού και όταν έγινε αντιληπτός από τον κόσμο, έγινε ο χαμός, με τον Μπαρτζώκα να γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους των ερυθρόλευκων.
Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

- Μουντιάλ 2026: Με Πελίστρι η αποστολή της Ουρουγουάης (pic)
- Η ΕΕ θα αποτρέψει τη Μόσχα να ωφεληθεί από τον πόλεμο στο Ιράν – Παγώνει το πλαφόν τιμών στο ρωσικό πετρέλαιο
- Νέο εύρημα που παραπέμπει σε πυραυλικό εξάρτημα ξεβράστηκε στην Κρήτη
- Έφυγε από τη ζωή ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας Καρυωτάκη
- Ιερέας φέρεται να κατηγόρησε ακτιβίστρια για τη διπλή αυτοκτονία στην Ηλιούπολη, προκαλώντας αντιδράσεις
- Γαλλία: Ένας νεκρός και 219 τραυματίες στα επεισόδια μετά τον θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League

