Λαμία: Έδωσαν σε 14χρονο επικίνδυνο ναρκωτικό και κατέρρευσε στην πλατεία Πάρκου
Ο ανήλικος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση για να μεταφερθεί στα Επείγοντα.
Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5) στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας, όταν 14χρονος Ρομά, σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο μικρός είχε πάρει από μεγαλύτερα παιδιά, ναρκωτική ουσία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την επαφή με το περιβάλλον.
Έσπευσε ασθενοφόρο
Ακολούθησαν φωνές από τους Ρομά που καλούσαν σε βοήθεια, με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιώτη που έτυχε να βρεθεί στο σημείο, να καλεί ασθενοφόρο και αστυνομία και να προσπαθεί να βοηθήσει.
Τελικά ο 14χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση για να μεταφερθεί στα Επείγοντα.
«Σάλβια»
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ο 14χρονος είχε πάρει το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια», το οποίο τα τελευταία 10 χρόνια κάνει θραύση στα παράνομα στέκια και το οποίο για οικονομικούς λόγους εμπλουτίζεται με χημικά, όπως υγρά μπαταρίας, ακόμη και χλωρίνη. Προκαλεί από μόνο του παραισθήσεις και θεωρείται υπαίτιο για αρκετούς θανάτους και στην Ευρώπη.
Στο παιδί χορηγήθηκε άμεσα αντίδοτο και φάνηκε να συνέρχεται και να έχει επαφή ξανά με το περιβάλλον μετά από δύο και πλέον ώρες. Για το περιστατικό βέβαια ήδη γίνεται έρευνα από την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών.
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
