Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρις Τζένερ: Αποκάλυψε ότι έχει όγκο στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι «Kardashians»

Κρις Τζένερ: Αποκάλυψε ότι έχει όγκο στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι «Kardashians»

Τα νέα αιφνιδίασαν τις κόρες της Κρις Τζένερ.

Η Κρις Τζένερ αποκάλυψε ότι οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο σε ένα επερχόμενο κλιπ των «Kardashians». Συγκεκριμένα στο νέο τρέιλερ για τον πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Hulu, η μητέρα των Καρντάσιαν μίλησε στις κόρες της για τα αποτελέσματα της πρόσφατης ιατρικής επίσκεψής της.

Η Τζένερ φαίνεται να κάθεται δίπλα στον σύντροφό της, Κόρεϊ Γκαμπλ, καθώς μοιράζεται τα νέα με την Κλόι Καρντάσιαν, την Κένταλ και την Κάιλι Τζένερ. «Έκανα την εξέτασή μου», λέει η 68χρονη Τζένερ στο κλιπ, ενώ συγκρατεί τα δάκρυά της. «Βρήκαν μια κύστη και έναν μικρό όγκο».

Σε κατάσταση σοκ η οικογένειά της

Η είδηση αιφνιδίασε τις κόρες της, καθώς η Κλόι φαίνεται ανήσυχη, ενώ η Κένταλ αγκαλιάζει την Κάιλι και προσπαθεί να την παρηγορήσει, ενώ κλαίει. Στο πρώτο teaser δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο όγκος είναι κακοήθης.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι η ίδια στο παρελθόν, αφιέρωσε μία δημοσίευσή της στο Instagram για να πει ότι η μαστογραφία δεν πρέπει να αμελείται ποτέ. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η 83χρονη σήμερα, μητέρα της, Mary Jo, έπασχε από καρκίνο του μαστού και κατάφερε να κερδίσει αυτή τη μάχη.

Η αποκάλυψη για το θέμα υγείας της στη νέα σεζόν έρχεται, ενώ την προηγούμενη σεζόν η κόρη της Κρις Τζένερ, Κλόι Καρντάσιαν περιέγραψε πώς μια «μικροσκοπική κουκκίδα» στο πρόσωπό της νόμιζε ότι ήταν ακμή, ενώ στην πραγματικότητα ήταν καρκίνος του δέρματος. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2022, η Kλόι αποκάλυψε ότι της αφαίρεσαν άλλον έναν όγκο από το πρόσωπό της.

Αν και δεν αποκάλυψε με ποιον τύπο καρκίνου του δέρματος διαγνώστηκε, είπε ότι οι γιατροί της ανέφεραν ότι ο όγκος ήταν «απίστευτα σπάνιος» για κάποιον στην ηλικία της. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που αντιμετώπισε τον καρκίνο του δέρματος, καθώς είχε ανακαλύψει μια κακοήθη ελιά στην πλάτη της όταν ήταν 19 ετών.

Η επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της Κόρτνεϊ

Εν τω μεταξύ, στο νέο τρέιλερ έδειξε επίσης να περιλαμβάνονται στη νέα σεζόν του reality show, οι ιατρικές επιπλοκές που αντιμετώπισε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με τον 6 μηνών πλέον γιο της, Rocky, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η 45χρονη Κόρτνεϊ, έχει πει δημόσια ότι είχε υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έμβρυο και ο ντράμερ σύζυγός της Τράβις Μπάρκερ εγκατέλειψε τα σόου του συγκροτήματος, Blink-182, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, για να είναι στο πλευρό της.

Δείτε το τρέιλερ:

Sports in

Μεγάλη ανατροπή για τη Super League της νέας σεζόν – Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο…

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε το φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι το φαβορί για το επόμενο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024