Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε στο Game 5 του ΟΑΚΑ, με τους Πράσινους να είναι εκείνοι που πήραν την πρόκριση για το Final Four της Euroleague.
Ο Όντεντ Κάτας μίλησε μετά το ματς, αλλά δεν είπε πολλά, αφήνοντας μάλιστα και αιχμές, αφού τόνισε ότι όλοι είδαν τι συνέβη στο δεύτερο μέρος, ενώ ξεκαθάρισε ότι γνώριζε πως θα πρέπει η ομάδα του να βρεθεί μπροστά με 15 πόντους για να νικήσει με έναν.
Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:
«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Παίξαμε πρακτικά σε όλη τη σειρά χωρίς τον Μπόλντγουιν. Ξέραμε ότι εδώ έπρεπε να είμαστε μπροστά με 15 πόντους για να κερδίσουμε στο τέλος με έναν. Όλοι είδαν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο».
Μετά την ήττα από τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, ο Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε χάλια, εξηγώντας πως στα παιχνίδια του πρωταθλήματος το κίνητρο δεν είναι μεγάλο για την ομάδα του.
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε 2-0 με γκολ στο 4’ και στο 8’, όμως οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς και πήραν βαθμό μετά από τρεις ήττες, σταματώντας σερί νικών του ΟΦΗ. Επεισόδια και διακοπή 8’ στο ματς.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης …έμεινε στο 4-0 της περασμένης Πέμπτης (12/2) με την Μπαρτσελόνα και η Ράγιο Βαγιεκάνο πήρε βαθμολογική ανάσα στη La Liga με δυο γκολ σε 5’ (40’ και 45’, αντίστοιχα)