
Πέθανε η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη
Η Ιφιγένεια Αστεριάδη έφυγε έπειτα από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο.
Η απώλεια της Ιφιγένειας Αστεριάδη έχει προκαλέσει θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η ηθοποιός, γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε στο ιστορικό Θέατρο Τέχνης ενώ αποτέλεσε μέλος και του «Τεχνοχώρου» του Γιάννη Κακλέα.
Η τελευταία εμφάνιση της ηθοποιού ήταν στην επιτυχημένη παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της την Κυριακή των Βαΐων.
Οι δυο τους, έχουν συνεργαστεί πολλάκις σε διάφορες παραστάσεις όπως στις «Το ημέρωμα της στρίγγλας», «Σφαίρες πάνω από το Μπρόντγουεϊ» και «Συρανό».
Στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η παρουσία της ήταν επίσης σημαντική, με πιο αξιοσημείωτη την συμμετοχή της στην ταινία «Ο χαμένος τα παίρνει όλα» σε σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαΐδη [2002], όπου υποδύονταν την «Έλσα» .
Την είδηση του θανάτου της, έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας. Δημοσιεύοντας μια μαύρη φωτογραφία και γράφοντας στη λεζάντα «Καλό ταξίδι Ιφιγένεια» θέλησε να πει το δικό του αντίο.
«Φεύγεις τόσο άκαιρα και άδικα»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της ηθοποιού, γράφοντας: «Αυτό κι αν είναι θλιβερό νέο, έφυγε από κοντά μας ένα πανέμορφο γλυκύτατο πλάσμα, μία σημαντικότατη ηθοποιός μία αγαπημένη μας φίλη, μία γλυκιά ύπαρξη που δύσκολα θα ξαναγενενηθεί τέτοια… Η αγαπημένη μας Ιφιγένεια Αστεριάδη με την οποία τόσα πολλά μας έχουν συνδέσει με τις παραστάσεις που παίξαμε μαζί, βασικό στέλεχος της ομάδας “Θέαμα” του Γιάννη Κακλέα που μαζί περάσαμε τόσες συγκινήσεις, χαρές και πίκρες…
Είμαστε όλοι συγκλονισμενοι από το αναπάντεχο κακό κι ο πόνος μας μεγάλος… Γλυκό μου κοριτσάκι που με άκουγες τόσες φορές να σου λέω τα μυστικά μου….Καλό ταξίδι… Φεύγεις τόσο άκαιρα και άδικα.. (Η φωτογραφία από την ιστορική παράσταση του Τεχνοχώρου “Καπέλο από ψάθα Ιταλίας».
- Όλα τα σενάρια: Οι πίνακες των διαιτητών της Super League θα βγουν ξαφνικά
- Κεφαλονιά: Για κύκλωμα που παρέσυρε τη Μυρτώ μιλά ο πατέρας της – Εξετάζεται η εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- Το αστέρι του NBA που ξαφνικά είναι ανεπιθύμητο από ομάδες – Το τίμημα που πληρώνει για το θάρρος της
- Ο ΟΦΗ βρήκε θάρρος όταν όλα του πήγαν στραβά…
- Η Βάλερι Μπερτινέλι θυμάται την «τρομακτική» απόφαση να ποζάρει γυμνή στα 65 της




